Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Uk en Puk

 

Uk en Puk

Wij zijn gestart met het thema Welkom Puk. Puk zit bij ons in de kring, knutselt en speelt mee en heeft ook nog eens heel wat te vertellen. Wij zijn blij met Puk en de kinderen ook. Bovendien leren ze ook nog eens veel van Puk op een wel hele leuke manier. Want wist je bijvoorbeeld dat als je samen koekjes gaat bakken dat dit iets anders is dan kleien? Lijkt er wel op maar klei eet je niet op, koekjes wel. Dus handen wassen voordat je begint. En hoeveel koekjes bakken we? Hoeveel kindjes zijn er? Bakken we grote of kleine koekjes? enz enz. Voor de ouders zijn er ouderbrieven in het ouderportaal gezet. Kunnen ze lezen waar we mee bezig zijn, wat we ervan leren en hoe ze hier thuis ook mee aan de gang kunnen. Als ze dit willen natuurlijk. Want niets moet bij Marosa. 

 

Inspectierapport 2018

1 maand geleden

We zijn weer geïnspecteerd en hier is weer een mooi rapport uit gekomen. Wij zijn hier trots op maar dit is niet waar we het voor doen.

Lees verder

Oudercommisie

2 maanden geleden | Update: 1 maand geleden

Onze Oudercommissie bestaat op dit moment uit 2 personen, moeders van 2 van onze kindjes. Zij zijn gemotiveerd, bruisen van de ideeen en vinden het leuk om nauw betrokken te worden bij het reilen en zeilen van Marosa.

Lees verder

Uk en Puk

1 maand geleden

Wij zijn gestart met het thema Welkom Puk. Puk zit bij ons in de kring, knutselt en speelt mee en heeft ook nog eens heel wat te vertellen.

Lees verder