Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Kinderopvang Hoorn?

Marosa !!

Kleinschalig | Betrokken |Sfeervol | Makkelijk bereikbaar | Open van 7 - 18 uur | VVE-gecertificeerd | Hoorn-Kersenboogerd

Kosten Kinderopvang

Kinderopvang duur? Dat valt reuze mee. Je kunt binnen een paar seconden zelf uitrekenen wat er na aftrek van de Kinderopvangtoeslag voor jou te betalen over blijft.

Kostenberekening

Rondleiding

Eerst even rondkijken bij ons? Heel goed idee. Je bent van harte welkom. Je kunt zelf een datum en tijd inplannen maar even bellen mag ook.

Rondleiding inplannen

Inschrijven

Direct inschrijven? Dat kan ook. Dan reserveren we vast een plekje. Zodra wij het formulier ontvangen hebben nemen we contact met je op.

inschrijven

 

NIEUWSBERICHTEN

Kinderopvang Hoorn: Marosa!

Marosa is een klein, particulier Kinderdagverblijf in Hoorn Kersenboogerd. Wij zijn open van 7 tot 18 uur op werkdagen. Door de kleinschaligheid in onze Kinderopvang kunnen wij snel reageren op vragen/opmerkingen en heb je bijna altijd direct een antwoord/reactie. Wij hebben 2 groepen. Een baby/dreumesgroep voor kinderen van 0-2 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar. Er staan vaste medewerksters op de groepen zodat je geen vreemde, regelmatig wisselende gezichten tegen komt. Hierdoor is de sfeer op onze groepen altijd rustig, gezellig en vertrouwd.

Parkeren kan gemakkelijk voor de deur en we liggen op de route vanuit diverse wijken naar de proviciale weg dwars door onze mooie stad Hoorn heen. 

Kijk lekker rustig rond op onze website. Je kunt overal informatie over vinden en wil je even binnen kijken dan mag dat natuurlijk ook altijd. Maak je gewoon een afspraak voor een rondleiding. We laten je graag alles zien. We zijn nl best trots op ons kinderdagverblijf en je bent van harte welkom.

Als je op je werk bent dan moet je je geen zorgen maken over je kindje(s). Breng je ze bij ons, Marosa, dan hoeft dit ook niet.