Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Beleid

Beleid

Bij Marosa is alles wat wij doen terug te vinden in ons beleid. Je kunt dus op papier terugvinden hoe wij in de praktijk met je kindje om gaan. Dit is wel zo handig bij het maken van een keus als je nog niet precies weet voor welk Kinderdagverblijf je gaat kiezen. Maar ook als je kindje al wel bij ons op de groep zit is het fijn om dit soort dingen terug te kunnen lezen. 

Uiteraard is dit beleid onderhevig aan de tijd waarin wij leven. Het is dus niet eenmalig geschreven en daarna nooit meer aangepast. Integendeel! Wij blijven alert op wat er leeft en proberen hier op aan te sluiten. Het moet alleen wel bij ons passen. Onze visie op Kinderopvang bijvoorbeeld zal altijd overeind blijven alleen hoe wij dit in de praktijk brengen is en blijft bespreekbaar. Een laatste exemplaar van onze beleidsstukken staat altijd in het ouderportaal. Je bent dus altijd op de hoogte van wijzigingen hierin.

HET BELEID BIJ MAROSA IS IN DUIDELIJKE TAAL VOOR JE OPGESCHREVEN