Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Visie op kinderopvang

VISIE

Marosa heeft een duidelijke visie op kinderopvang. Wij beschrijven deze in het kort. Een uitgebreide beschrijving kun je vinden in ons pedagogisch beleid. Dit document is op aanvraag beschikbaar. Vraag hier gerust om.

CREATIVITEIT EN GEBRUIKEN VAN ALLE ZINTUIGEN

In deze tijd van computerspelletjes en digitaal communiceren willen wij kinderen bewust maken van hun eigen creativiteit en de natuur om ons heen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen gebruik blijven maken van al hun vaardigheden en zintuigen en besteden hier veel aandacht aan.

WE DOEN HET SAMEN

De inbreng van ouders is belangrijk voor ons. Zodra je je kind bij Marosa achter laat delen wij de opvoeding. Dit moet een samenspel zijn waarbij wij elkaar aanvullen. Zoiets is alleen mogelijk als er goed over en weer gecommuniceerd wordt. Dit, samen met wederzijds vertrouwen en begrip maakt dat wij meer dan goede verantwoorde opvang kunnen aanbieden. Opvang met een geheel eigen visie en missie.

Als Marosa een kind het begin van het besef heeft kunnen geven dat het heel veel zelf kan, zich bewust is van de werking van al zijn zintuigen en oog heeft voor de natuur, dan is onze missie geslaagd.

KOM LANGS EN KIJK ZELF HOE WIJ ONZE VISIE OP KINDEROPVANG IN DE PRAKTIJK BRENGEN!

Contact