Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Oudercommisie

Wil je graag invloed uitoefenen op en meedenken over het beleid? Wil je meewerken aan het reilen en zeilen van Marosa? Dan is de oudercommissie iets voor jou! De oudercommissie heeft adviesrecht en wordt van alle voorgenomen beleidswijzigingen op de hoogte gesteld zodat zij mee kan denken en haar visie hierop kan geven voordat wij tot een eindbeslissing komen. Maar de oudercommissie organiseert ook activiteiten of helpt mee bij door Marosa georganiseerde activiteiten.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Naast de officiële reglementen kan er ook een eigen huishoudelijk reglement door de leden zelf worden opgesteld.

LEDEN

Voor Marosa is het hebben van een oudercommissie die actief meedenkt en werkt van onschatbare waarde. Op dit moment is onze oudercommissie niet voltallig. Zij hebben behoefte aan versterking. Meld je dus aan. We hebben je nodig!

LID WORDEN?

Heb je vragen, opmerkingen, tips of wil je je bij hen aansluiten dan kun je contact opnemen door het sturen van een mail naar info@marosakinderopvanghoorn.nl of spreek ons aan op de groep.

Contact

Ouders

 

Oudercontacten

Lees verder

 

Oudercommisie

Lees verder

 

Klachten

Lees verder