Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Samenwerken

Basisschool

Samenwerken met de basisschool is belangrijk voor de doorgaande leerlijn die wij neerzetten. De overgang van peuter naar kleuter verloopt bij ons zo soepel mogelijk en peuters krijgen spelenderwijs heel veel vaardigheden aangeleerd. Wij hebben geen samenwerkingsverband met een bepaalde Basisschool omdat wij vinden dat ouders vrije keus moeten hebben wat dit betreft en wij niet willen sturen hierin. Wel zullen wij het kind persoonlijk overdragen aan de leerkracht van het kind. Dit betekent dat wij het overdrachtformulier persoonlijk zullen overhandigen nadat wij dit met de ouder(s) hebben besproken en zij hier geen bezwaar tegen hebben.

Logopodist

Heeft een Marosa-kindje problemen met de taal/spraak-ontwikkeling dan is daar onze logopedist Constance Willemen om hierbij te helpen. Zij heeft haar eigen praktijk in Hoorn en heeft een samenwerkingsverband met Marosa. Lijnen zijn hierdoor kort en hulp kan meer op maat geboden worden maar ook kunnen we bij haar terecht voor tips trucs en informatie over alles wat met spraak/taal te maken heeft.

Fysiotherapeut

Voor problemen op dit gebied werken wij samen met Anita Possel, Kinderfysiotherapeut bij Delver & van der Knaap Fysiotherapie. Voor Marosa-kindjes zijn ook wat fysiotherapie betreft de lijntjes kort en hulp kan op maat geboden worden.

Gedragstherapie

Slaapt je kind moeilijk? Wil het maar niet eten? Driftige peuter en dring je maar niet door? Hoe pak je die echtscheiding nu zo aan dat je kind(eren) hier zo min mogelijk last van hebben? Dit zijn maar een paar voorbeelden waarmee je terecht kunt bij Nel Makkinga-Buur. Samen met haar collega's, die allemaal hun eigen specialiteit hebben, helpen zij je hierbij.

Contact