Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Opvang op maat

Opvang op maat

Bij Marosa is flexibele opvang (opvang op maat) mogelijk. Je kunt een vast aantal hele dagen bij ons afnemen. Hier is wel een minimum van 3 dagen per week aan verbonden. Je kunt deze dagen zo invullen dat dit uit komt met je werkrooster. Voorwaarde is dat wij dit rooster minimaal een maand tevoren door krijgen zodat wij weten hoeveel kinderen wij kunnen verwachten.

Informeer naar de mogelijkheden voor opvang op jouw maat!

Geschikt voor ieder kind?

We bekijken per persoon of dit werkt. Het kan nl zijn dat je kindje, om wat voor reden dan ook, moeite heeft met wennen als het op verschillende dagen bij ons op de groep is. (Dit is ook de reden dat wij een minimum van 3 flexibele dagen hanteren.) Wij houden dit goed in de gaten en merken wij dat je kindje hier moeite mee heeft dan zullen wij dit aangeven en samen bekijken hoe wij dit kunnen oplossen zodat er voor iedereen een prettige situatie ontstaat: opvang op de juiste maat!

Contact