Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Ouders

Ouders

Wij waarderen het als je met ons mee wilt denken maar denken ook graag met jou mee. We delen nl iets heel belangrijks: de opvoeding van je kindje. Zonder de inbreng van ouders zijn wij niets meer dan een professionele partner met een professionele aanpak hierin.

Wij zijn professioneel

Natuurlijk hebben onze leidsters liefde voor het vak en liefde voor kinderen. Alleen dan mogen ze bij Marosa werken. Zij weten heel goed hoe zij je kindje kunnen stimuleren tot het ontwikkelen van vaardigheden. Welk materiaal zij hiervoor aan moeten bieden en wanneer zij dit het beste kunnen doen.

Wij hebben je nodig!

Alleen de ouders weten hoe hun kindje in elkaar zit. Welke ritueeltjes hij of zij prettig vindt. Als je dit met ons deelt dan kunnen wij pas echt een aanvulling op thuis zijn. Wij, op onze beurt, kunnen onze professionele kennis weer met jou delen. Zo ontstaat er een prettige samenwerking waarin we van elkaar kunnen leren en elkaar aanvullen en daar heeft je kindje baat bij.

WIJ HOREN GRAAG WAT OUDERS, BELANGRIJK VINDEN. WAT JE MIST, WAT JE PRETTIG VINDT, HOE HET VOLGENS JOU BETER KAN, ENZ.

Ouders

 

Oudercontacten

Lees verder

 

Oudercommisie

Lees verder

 

Klachten

Lees verder