Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Oudercontacten

Goede en frequente oudercontacten zijn van groot belang om je kindje goed te kunnen begeleiden en te geven wat hij/zij nodig heeft. Is het korte gesprekje dat wij hebben tijdens het halen en brengen niet voldoende? Dan maken wij altijd tijd voor je om in alle rust en privacy van gedachten te wisselen! Uiteraard wordt alles wat je ons in vertrouwen vertelt ook als zodanig behandeld.

Ouderavond

Marosa organiseert regelmatig, bij voldoende belangstelling, een ouderavond waarin een bepaald thema centraal staat. Op zo'n avond krijgt je niet alleen een hoop nuttige informatie maar er is ook altijd, na afloop, gelegenheid om met elkaar na te praten. Zo leer je de andere ouders beter kennen en heb je op een andere manier contact met ons, het team van Marosa.

Tips? Op- of aanmerkingen?

Natuurlijk zijn tips, op- of aanmerkingen en opbouwende kritiek altijd welkom. Ook dit hoort bij oudercontacten. Je kunt de leidster tijdens het halen en/of brengen van je kindje aanspreken of, als je dit liever hebt, vragen om een persoonlijk gesprek. Zij zal hier altijd tijd voor maken. Wij staan open voor je inbreng en zullen deze altijd serieus nemen.

MAROSA KINDEROPVANG HOORN IS NOOIT KLAAR, HET KAN ALTIJD BETER!. GOEDE EN FREQUENTE OUDERCONTACTEN HELPEN ONS DAARBIJ.