Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Over Marosa

Over Marosa Kinderopvang Hoorn

Marosa is opgezet en wordt gerund door moeder en dochter: Joke en Rebecca. Zij zijn, op dit moment, samen met Shubaida, Stefanie en Claudia (ontbreekt nog op de foto) het vaste team dat de groepen draait. Rebecca en Claudia zijn de vaste gezichten op de peutergroep, Shubaida en Stefanie zijn de vaste gezichten op de baby/dreumes-groep. Joke houdt zich meer bezig met de administratieve en bestuurlijke kant en springt bij waar nodig.

Aanvulling op de thuissituatie

Wij denken graag met je mee over opvoedingsvragen of als het invullen van de opvangpuzzel soms door omstandigheden even lastig wordt en willen een aanvulling zijn op de situatie thuis. Een aanvulling want het is niet ons doel om de thuissituatie na te bootsen. Dit is immers niet mogelijk want die is uniek !! Marosa voegt iets toe, wij hebben meerwaarde en zijn geen plaatsvervangend thuis. Dit betekent niet dat kinderen zich niet thuis voelen bij ons. Integendeel ! Maar thuis voelen is iets heel anders dan thuis zijn. Dit laatste zijn je kinderen alleen bij jou!

Wij kunnen hier van alles neerzetten dat je zou moeten overtuigen waarom je je kindje het beste naar Marosa kunt brengen. Dit is echter een kwestie van gevoel en dit is niet op papier te vangen. Kom dus langs bij ons en oordeel zelf. Je bent van harte welkom. Je kunt online een afspraak hiervoor maken maar je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Rondleiding

 

Kleinschalig

Bij het inrichten en bepalen van het beleid van Marosa is gebruik gemaakt van onze jarenlange ervaring in de Kinderopvang. Wij zijn professioneel maar kunnen door de kleinschaligheid ook betrokken zijn. Iedereen kent iedereen. Drempels zijn er niet. Je kunt zonder afspraak bij Joke (eigenaar) binnen lopen. Voor Marosa doe je er toe. Je bent niet alleen een klant maar vooral een persoon waarin wij geïnteresseerd zijn.