Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Plaatsingsprocedure

Plaatsingsprocedure

De plaatsingsprocedure bij Marosa loopt als volgt: je komt bij ons langs voor een rondleiding  en kennismakingsgesprek (afspraak kun je zelf inplannen wanneer en hoe het je uitkomt) en als je hier een goed gevoel aan over hebt gehouden vul je het inschrijfformulier in. Dit wordt na invullen direct digitaal aan ons verzonden. Na ontvangst van dit formulier laten wij je binnen 3 dagen weten of alles naar wens kan worden gerealiseerd en zo niet dan laten wij je weten hoe lang de wachttijd is. De plekjes worden dan meteen kosteloos gereserveerd. Ongeveer 3 maanden voor de startdatum sturen wij je een contract en vragen je om dit getekend terug te sturen. Dit gaat allemaal digitaal. Uitprinten en opsturen of langsbrengen is dus niet meer nodig. Hiermee wordt het "papieren" gedeelte van de plaatsingsprocedure afgerond en op dat moment ben je met Marosa een overeenkomst aan gegaan. Hier zijn rechten en plichten aan verbonden. Deze kun je vinden in onze Algemene Voorwaarden.

Intakegesprek

De plaatsingsprocedure wordt afgerond met het Intakegesprek. Ongeveer 2 weken voor de startdatum van je kindje bij Marosa word je uitgenodigd door de vaste leidster (mentor) van je kindje. In dit gesprek leggen wij voor ons belangrijke gegevens van jou en je kindje vast op het intakeformulier zoals bijvoorbeeld slaap- en eetgewoontes van je kindje, wie wij moeten bellen in geval van nood enz. De leidster neemt ruim de tijd voor een dergelijk gesprek zodat je in alle rust al je vragen kunt stellen. De leidster zal jou, op haar beurt, vertellen hoe het er op de groep aan toe gaat. Ook het wennen komt in dit gesprek ter sprake. Hier maken wij afspraken op maat over. En daarna is het wachten op de eerste dag dat je je kindje bij ons achter gaat laten. Een spannende dag! Maar wij weten hoe je je voelt en zullen je goed op de hoogte houden van hoe het gaat met je kindje. Je mag ook altijd bellen!

NOG VRAGEN OVER DE PLAATSINGSPROCEDURE? KOM LANGS OF BEL ONS!

CONTACT