Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Eigen Groep/Stamgroep

Eigen groep/Stamgroep

Ieder kind wordt geplaatst in zijn/haar eigen groep met eigen vaste leidsters: de stamgroep! Je kindje zal zich al snel thuis voelen omdat het iedere dag dat het bij ons is, in dezelfde omgeving is en dezelfde gezichten ziet.

We hebben 2 horizontale groepen (kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd bij elkaar): een baby- dreumesgroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Heb je er moeite mee om je kind achter te laten? Dit is heel normaal! Wij beseffen dit en zullen je, tot dit probleemloos verloopt, op de hoogte houden van hoe het gaat met je kind. Dit doen wij door berichtjes te sturen (wel even pushberichten aanzetten dan) of het plaatsen van een foto in de app zodat je kunt zien dat het goed met je kindje gaat. Weet ook dat je altijd mag bellen als je weten wilt hoe het met je kind gaat. Dit is geen enkel probleem.

GROEPSINDELING DIE HET BESTE PAST BIJ DE KINDEREN !

Rondleiding

Inrichting

Onze groepen zijn ruim, schoon en fris en volledig ingericht met mooi nieuw, divers materiaal. Er is voor alle kinderen voldoende speelgoed aanwezig. Speelgoed waar zij heerlijk samen of alleen mee kunnen spelen maar waar zij ook nog iets van leren of waarmee de ontwikkeling van je kindje wordt gestimuleerd zonder dat zij dit in de gaten hebben. Kinderen leren immers het meest door vrij spel en……….dit vinden zij nog het leukste ook. Onze baby- dreumesgroep is zo ingericht dat de kinderen vrij op ontdekkingsreis kunnen gaan. Zij komen geen ongeschikt of gevaarlijk speelgoed tegen bij hun beginnende kruip- en loop-pogingen maar materiaal dat volledig past bij die fase van ontwikkeling waar zij zich in bevinden. En zijn zij nog heel jong en extra kwetsbaar dan is er een hoge box, wippertje, diverse speelkleden of de armen van een leidster waar zij volledig veilig de wereld om hun heen kunnen ontdekken.

De peutergroep is ingedeeld in speelhoeken. Er is een poppenhoek, bouwhoek, autohoek, timmerhoek, winkel en puzzelhoek. Op deze groep is extra materiaal aanwezig voor die kinderen die eigenlijk al uitgepeuterd zijn maar nog moeten wachten tot zij werkelijk 4 jaar zijn en officieel uitgepeuterd. Deze kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen. 

Op papier is het lastig vertellen hoe het er bij ons uitziet. Daarvoor kun je het beste even bij ons langs komen.

VASTE LEIDSTERS OP VASTE PLEKKEN BIJ MAROSA. WEL ZO VERTROUWD!