Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Wennen

Wennen

Marosa heeft geen standaard beleid voor het wennen maar biedt de mogelijkheid om dit naar wens in te passen. Tijdens het intakegesprek komt dit uitgebreid aan de orde en worden er afspraken gemaakt over wat het beste bij jou en je kindje past. De afgesproken wendagen/uren worden schriftelijk vastgelegd op het intakeformulier.

Overgang van baby/dreumes- naar peutergroep

Kinderen die van de baby/dreumes-groep naar de peutergroep over gaan krijgen ook de gelegenheid om hier langzaam aan te wennen. De leidsters van beide groepen maken onderling afspraken hierover waarbij ze rekening  houden met wat voor het kind en wat voor de groep het beste uit komt. 

Hier ondervinden wij eigenlijk nooit problemen mee omdat onze groepen naadloos op elkaar aansluiten. Er wordt ook veel samen gedaan waardoor de kinderen van beide groepen elkaar al kennen en de leidsters van beide groepen bekende gezichten voor alle kinderen zijn. 

Uiteraard gaat het wennen van de ene naar de andere  groep in overleg met de ouder(s).

WENNEN GAAT GEMAKKELIJK BIJ DE LEUKSTE KINDEROPVANG HOORN. 

Contact