Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Wat zeggen ouders

Geef hieronder je mening en help anderen bij het kiezen.

 

Ontvangen recensies

21-04-2021

Hoeveel sterren krijgt Marosa van jou?
5

Wil je dit toelichten? Alvast bedankt!
Ik laat met heel veel vertrouwen mijn 2 meiden achter bij hele lieve leidsters. En haal aan het einde van de dag 2 blije meiden op die een hele leuke en leerzame dag hebben gehad. Zeer tevreden.

Reactie (Joke): dat is fijn om te horen. Bedankt! 

  • Jullie doen het goed. Het is heel fijn om zo op de hoogte gehouden te worden met eerlijke berichten over de stand van zaken. 
  • Kunnen jullie niet met ons meeverhuizen? Het heeft best lang geduurd voordat we jullie vonden en er een nieuwe wereld voor ons open ging: wat een betrokkenheid en wat hebben onze kindjes het leuk bij jullie! Dit vinden we nooit meer!
  • Wat is het hier altijd schoon! Hoe doen jullie dat toch? Hier staat toch ook een zandbak buiten en ik vind altijd overal zand als ik hem uitkleed maar nooit bij jullie binnen.
  • Wat hebben jullie veel speelgoed. Ik ben al bij veel kinderdagverblijven geweest maar de keus is hier echt geweldig. En het ziet er allemaal zo mooi uit.
  • Ik ben echt verbaasd over de rust en gezellige sfeer die hier altijd hangt. Vooral aan het eind van de dag. Je zou denken dat ze dan klaar is ermee maar ze is altijd blij en niet overprikkeld als ik haar op kom halen.
  • Zijn sociale vaardigheden zijn zo vooruitgegaan sinds hij bij jullie is. Hij heeft het ook steeds over jullie. Mag ik naar becca is vaak het eerste wat hij roept 's-morgens.
  • Wij zien dat er hier van haar gehouden wordt en dat is zo fijn!
  • Wat zien die slaapkamers er lief uit. Al die leuke knuffeltjes op die bedjes, en die lakentjes. Echt schattig. En zo fris allemaal.