Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Werken bij Marosa

Onze Peutergroep is op zoek naar een lieve, vrolijke, beetje gekke, pedagogisch medewerkster. Daarnaast is het belangrijk dat ze duidelijk is in waar de grenzen liggen, deze bewaakt en voor structuur zorgt.

Marosa is een klein Kinderdagverblijf met 2 horizontale groepen. Op de Peutergroep worden ook VVE-kindjes opgevangen en werken we met Uk en Puk. Heb je een erkend VVE-certificaat dan is dit een pré maar geen voorwaarde.

Bij afwezigheid vallen we voor elkaar in dus flexibel en collegiaal zijn is een voorwaarde. Daar tegenover staat dat we een leuk team hebben dat het heel goed met elkaar kan vinden en dat is te voelen aan de gezellige en gemoedelijke sfeer die er op de groepen hangt.

Ben je in het bezit van een geldig diploma en herken je jezelf hierin dan zoeken we jou misschien wel. 

Je kunt je motivatiebrief en CV sturen naar info@marosakinderopvanghoorn.nl

Dan nemen we z.s.m. contact met je op.