Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Zwanger

Zwanger! Gefeliciteerd!

Zwanger zijn! Een mooie maar ook ingrijpende periode uit je leven! Vooral als het je eerste kindje is gaat er veel veranderen. De tijd dat je nog met zijn tweetjes bent is nu ineens af te tellen want na de geboorte van je kind zal dit nooit meer zo zijn. Geniet hier dus van!

 Wat gebeurt er met je als je zwanger bent?

Jullie worden ouders, papa en mama van een kindje en zijn verantwoordelijk voor het wel en wee van dit nieuwe mensje. Dat kan behoorlijk op je af komen. En dan hebben we het nog niet eens over je lichaam. Je wordt natuurlijk dikker maar reageert ook ineens anders op situaties en je eet dingen die je voordat je zwanger was nooit aanraakte. Je krijgt allemaal vreemde kwaaltjes waarvan je je afvraagt of ze nu wel of niet bij je zwangerschap horen en het mooie is dat je dit er allemaal voor over hebt. Zwanger zijn is zo bijzonder: Dat eerste gefladder in je buik waarvan je niet zeker weet of het nu je darmen zijn die opspelen of je kindje dat laat merken dat het er is. En de eerste keer dat je het hartje hoort kloppen of de eerste echo waarop je jullie kindje in wording echt kunnen zien. Onbetaalbaar!

Wat wil je weten?

Marosa wil je graag helpen in deze periode door je informatie te geven over waar je terecht kunt met al je vragen over de zwangerschap, geboorte van je kindje en de eerste weken daarna. Kijk bijvoorbeeld op de zwangerschapskalender om te zien hoe het kindje in je buik er nu ongeveer uit zal zien of lees meer over zwangerschapsverlof of waar het gebruik om beschuit met muisjes te eten nu eigenlijk vandaan komt.

Weer aan het werk en dan?

Dat lijkt nu nog ver weg maar voordat je het weet is het zover. Regel de opvang die je dan nodig hebt voor je kindje dus op tijd, dan kun je daarna zonder zorgen genieten van het zwanger zijn, je volledig richten op de geboorte van jullie kindje en de kraamtijd daarna. Inschrijven kost niets maar de plekjes zijn dan wel alvast gereserveerd voor je kindje. Lekker idee toch?!

ZWANGER, ZWANGERSCHAPSVERLOF, MAROSA!
DE FIJNSTE PLEK VOOR EEN JONGE BABY.